Nyílt napok a tagbölcsődékben 2024

Kedves Szülők!

Az Egyesített Bölcsőde az idei évben is megrendezi nyílt napjait.

Zöld Minősítés Díjat nyert az
Egyesített Bölcsőde


Nekünk fontos a környezettudatosság, hogy minél zöldebb és fenntarthatóbb világban éljünk.
Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk és törekvéseink következtében magunkénak tudhatjuk a Zöld Minőség Díjat!
Mindent megteszünk a jövőben is, hogy munkánkat a lehető környezetbarátabb feltételek mellett végezhessük!

 

Nyári szünet

Az Egyesített Bölcsőde 2024. évi nyári zárása

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket intézményünk 2024. évi nyári zárásának ütemezéséről.

Üdvözlettel:
Csepeliné Faragó-Tóth Gabriella
intézményvezető

"A Jövő zöld generációjáért díj 2023"

A Fiatal Családosok Klubja és a Zöld Követ Egyesület a Környezetvédelmi Világnap alkalmából környezetvédelmi pályázatot hirdetett meg azon pedagógusok számára, akik munkájukkal, életszemléletükkel a társadalmi, ökológiai és gazdasági fenntarthatóság fontosságát közvetítik.

Intézményünk kisgyermeknevelő pedagógusai, Csepeliné Faragó-Tóth Gabriella intézményvezető és Sárhegyi Hajnalka bölcsődevezető közös pályázata Különdíjban részesült, elismerve ezzel a fenntartható fejlődést szolgáló nevelés-oktatás területén tanúsított kimagasló munkájukat és a felnövekvő generációt inspiráló környezetvédelmi aktivitásukat.

Szívből gratulálunk a "A Jövő zöld generációjáért díj 2023" pályázat Különdíjának elnyeréséhez, és további sok sikert kívánunk!

 

Hírek, események

  Nyílt napok a tagbölcsődékben

Kedves Szülők!

Az Egyesített Bölcsőde az idei évben is megrendezi nyílt napjait.

Szeretettel várjuk a bölcsőde iránt érdeklődő, bölcsődébe jelentkezni szándékozó családokat ismerkedésre, tájékozódásra, közös játékra!

Nyári zárás_2023



Hírek, események

dgys_gyik_kreativ_16_9 1

Médiahasználat és szenvedélybetegségek

2023.03.01.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a problémás médiahasználat, túlhasználat és a függőség felismerésével, az online tevékenységek figyelemmel kísérésével és a túlhasználattal kapcsolatos problémák megelőzésével kapcsolatban tájékoztat, ad tanácsot. További öt témakörben elérhető tájékoztató: https://digitalisgyermekvedelem.hu/tajekoztatok

Megnézem
u7tyipxuchwqa3tg27s6hcrqxsvyopmxkf6jqdxs

Tartalomszabályozás, gyermekek védelme az online térben

2023.01.18.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a gyermekek életkorának megfelelő tartalomszűréssel, a korhatár-besorolás fontosságával, az életkornak megfelelő platformokra történő regisztrációval, valamint a szabályok és a gyermekkel folytatott párbeszéd egyensúlyával kapcsolatban szolgál tanácsokkal. További öt témakörben elérhető tájékoztató:

Megnézem
dgys_gyik_kreativ_16_9 1

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

2022.12.21.

A Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája keretében működő programban az ország számos Digitális Jólét Pontján elérhetőek azok a mentorok, akik tizenegy különböző témakörben tartanak szülőknek szóló médiaműveltség-tanfolyamokat.A linken elérhető a program leírása, egy térképes kereső, és a mentorok kézikönyvéből a digitális generációkról, médianevelésről szóló fejezet.

Megnézem
12